lørdag 1. november 2008

Arbeidsuke

Arbeidsuke
Fredag 31/10 - 08
I dag kom vi også rett inn i smørbrødprduksjon. Vi ble kastet inn i arbeidet og måtte smøre ferdig over 300 smørbrød som skulle ut til kl 11:00. Så måtte vi smære andre 300 smørbrød som skulle ut til andre ting, men da brukte vi annet brød og annet pålegg så det ble variasjon.
I dag var det Halloween så da var det selvfølgelig Halloweenbuffe. Da var det bare å sette ut og fylle på med mat og pålegg der det trengtes. Var buffé med rundt 250 - 300 personer. Det er egentlig ganske gøy å følte at man er en "viktig" person når det gjelder matservering hvor folk spør hva det er, om hva de kan spise, om oppskrifter o.l. Var veldig morsom "bløtkake" som var laget som små gresskarhoder og smakte veldig godt:)
Så kuttet og skrellet vi grønnsaker til neste dag. Og kuttet og skrellet frukt til en forrett til neste dag.
Var litt synd at det var siste dagen fordi jeg likte meg der og syntes at stort sett alle ansatte der var koselige. Hun ene som jobba der sa når vi skulle dra "Æ vil ikke at dokke ska fær" noe jeg syntes var koselig for da har dem lagt merke til at vi var der og gjorde noe!
Jeg synstes det har vært en ganske bra uke! litt utfordring og noen vanskelige oppgaver, men det er det som er all morroa;)

Ingen kommentarer: