fredag 21. mai 2010

Panering og grønnsaker

Panering kan gjøres med mange av de råvarene som vi bruker på kjøkkenet. Hva er panering? Hva er forskjellen på enkel panering og hva er dobbel panering?

Panering er og først å dyppe det i egg som er pisket lett og så dyppes i mel. Dobbelpanering er å panere som jeg beskrev men å avslutte med å dyppe den i brødkrom. Man kan også bare panere bare med mel, men det er ikke så lett med grønnsaker.

Vi bruker også grønnsaker på kjøkkenet.

Hvordan oppbevarer du grønnsaker?

Kaldt og rent.

Hvordan skal du koke grønnsaker og hvor lenge skal de koke?

Når du skal koke grønnsaker må man huske at vannet skal koke før man har grønnsakene oppi så man bevarer alle vitaminer og mineraler inni grønnsaken. Og hvordan man skal koke dem kommer hekt an på hva du skal gjøre videre med dem. Skal du bare koke dem legges de i vannet når det koker og man passer på å kjenne på grønnsakene og passe på så de ikke blir alt for myke. Skal man bruke grønnsakene til en mousse eller puré skal de kokes møre.

Ingen kommentarer: