torsdag 7. januar 2010

Reker med Spekeskinek

clip_image001 kilde

Spekeskinke kan brukes til mye, her som smaksforsterker til reker. Nydelig kombinasjon.

Porsjoner 

Ingredienser

Marinade:

Slik gjør du:

1. Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Legg rekene i marinaden. Vend rekene slik at de blir godt dekket av marinaden. Legg over et lokk og la det stå kjølig i minst 4 timer eller natten over.
2. Stek squashskivene i olje til de blir myke. Ta rekene opp av marinaden og rull en squashskive rundt hver reke, og så en spekeskinkeskive. Tre 3 innpakkede reker på hvert spyd med sitronskiver i mellom til pynt.
3. Stek spydene i en stekepanne i 3-4 min, til rekene skifter farge eller grill dem like lenge.
4. Fordel spydene på tallerkener, pynt med salat og frisk timian.

Ingen kommentarer: