Alle er forskjellige, men vi antar at det vil ta deg under 20 minutter å lage denne retten. Dersom oppskriften foreslår f.eks. marinering over natten, så er ikke dette beregnet med i tiden. Les derfor hele oppskriften før du begynner.
Ferskpotet er en av sommerens delikatesser. Sammen med spekemat får du en lettlaget og sommerlig middag. Nytes i hagen eller på terrassen i godt selskap.Porsjoner 2
Ingredienser
- 100 g spekeskinke
- 100 g ølpølse eller annen snackpølse
- 300 g ferskpotet
- ½ pk ruccula
- 4 ss olivenolje
- ¼ ts flaksalt
- ½ stk slangeagurk
- ½ kurv jordbær
Slik gjør du:
1. Vask og kok potetene i lettsaltet vann til de er møre i ca. 15 minutter. Hell av vannet og la dem avkjøle seg litt.
2. Del potetene i 2 eller 4 og vend dem sammen med rucculasalat, olje og salt.
3. Ta av skinnet på pølsene og del dem i passende biter. Dander spekeskinke, snackpølse, potetesalaten på et fat og pynt med agurk og jordbær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar