torsdag 7. januar 2010

Spekemat med årets ferskpotet

clip_image001 kilde

 

Alle er forskjellige, men vi antar at det vil ta deg under 20 minutter å lage denne retten. Dersom oppskriften foreslår f.eks. marinering over natten, så er ikke dette beregnet med i tiden. Les derfor hele oppskriften før du begynner.

Ferskpotet er en av sommerens delikatesser. Sammen med spekemat får du en lettlaget og sommerlig middag. Nytes i hagen eller på terrassen i godt selskap.

Porsjoner  2

Ingredienser
Slik gjør du:

1. Vask og kok potetene i lettsaltet vann til de er møre i ca. 15 minutter. Hell av vannet og la dem avkjøle seg litt.

2. Del potetene i 2 eller 4 og vend dem sammen med rucculasalat, olje og salt.

3. Ta av skinnet på pølsene og del dem i passende biter. Dander spekeskinke, snackpølse, potetesalaten på et fat og pynt med agurk og jordbær.

Ingen kommentarer: