Skoleblogg om mat (skoleår 2008 - 2010) og lærlingtiden...
onsdag 10. september 2008
Kål
Kilde:
www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.5077183
Kål
Sammendrag:
Opphaveren til alle kålsortene er strankålen som vokser vilt i områdene rundt Middelhavet.
De mest kålsortene vi bruker i Norge er:
Hodekål
,
Kiniakål,
Rosenkål
og Blomkål.
Andre sorter av kål er:
Grønnkål
,
Knutekål
,
Pak Choy
,
Pyntekål
,
Romanesco
,
Rødkål
,
Savoykål
,
Spisskål
og
Tidligkål.
Felles for alle er at de inneholder mye C vitaminer, fiber og mineraler.
Kilde:
dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskr...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar